Bloggposter

Ledig måndag

Under de senaste året har jag tackat nej till precis allt som går att tacka nej till och lite mera än det också. Det är oerhört skönt att inte stressa och pressa om det inte är ett absolut måste, MEN nackdelen är att sedan man skall göra något så känns det extra stort och övermäktigt. Låt säga att jag gör många tv-inspelningar under en kort period, då känns det som vardagsmat, men sedan om det är en lång paus så är det kämpigt att komma igång igen. Kanske lite som med träning då. Jag brukar egentligen inte ha träningspauser annat än då jag är sjuk, men nu är det ju förfärligt att göra comeback i salen efter någon veckas sjukdom med tillhörande glassätningsritualer.  Försöker i alla fall numera avdramatisera det så kallade förfallet, efter en vecka eller två är man igång igen och så får jag väl tänka med andra prestationer också.

 

 

 

 

Här ser ni en hemlig samlarbild då jag missbrukar hotell Kämps gym. Skulle egentligen gå till spaet, men det hände inget fantastiskt där.

30.10.2017 kl. 09:37

Fejka tills du make it

Håller på och städar i datorn och rensar i gamla texter, hittade den här som jag först slängde i skräpkorgen, men sedan ångrade mig och tänkte att jag kan lägga upp här i stället. Here goes:

 

Sanningen är i mångt överskattad. Ibland lönar det sig bara att fejka. Fejka att du är den du vill vara. Det mesta som ser vackert och fint ut är till stor del fejk. Jag är säker på att folk som ser lyckliga och framgångsrika ut ofta eller åtminstone ibland bara fejkar att de är det. Glöm inte att alla har en fasad.

Fasaden är det fina, där bakom finns det saker som är sönder och fult, men man kan välja att inte hela tiden lägga all sin energi på det. Du måste inte hela tiden vältra dig i den eländiga verkligheten. Du måste inte inte alltid springa efter just den bistra sanningen. Ibland kan man koncentrera sig på det som faktiskt är vacker och fint, eller det som kan bli vackert och fint.

 

20.10.2017 kl. 15:29

Träningsglädje

Det bästa som kunde hända har hänt, jag har återfått min träningsglädje som varit borta i så många år. Förstås har jag tränat ändå men mest för att det känns bra efteråt, nu har det igen blivit roligt också under själva träningen.

I vanlig ordning är det tunga tyngder som är bäst, men har börjat göra även andra saker eftersom min ena axel krånglar. Det nyaste är rodd på Concept II, det verkar vara så att om man ror femhundra meter så att det tar över två minuter, ja då är man dålig, men ror man under två är man bra. Som ni förstår ror jag under två och jag har nu blivit så högfärdig över den saken att jag antagligen kommer att anmäla mig till nästa OS.

Ja, kanske jag inte ens anmäler mig, jag dyker bara upp och så får alla se hur stiligt jag ror.  

 

18.10.2017 kl. 13:40

Vinteride

Efter en veckas semester i Frankrike är jag nu i stort behov av semester. Alltså vad är det med mig, jag måste ju helt enkelt sluta ha semester om det skall vara på det här viset. Jag älskar mitt jobb, men ojoj vad lite tid det blir för återhämtning. Hundra hattar av för alla som dessutom har små barn att ta hand om. 

 

 

Vi hade en ganska aktiv semester och klättrade i bergen och promenerade flera timmar varje dag och jag har märkt att jag ändå är lite mera avkopplad efter en semester där jag varit fysisk aktiv än om jag bara suttit som en padda på baren. (Padda på baren brukar jag ändå hinna med.)

Usch, vilket tråkigt inlägg, ville bara komma igång igen och testar att lägga några ord efter varandra.

 

 

10.10.2017 kl. 15:25

Varför älskar alla Beyoncé?

Vi har en ny bokpodd ute och frågar oss bland annat varför alla älskar Beyoncé. Det blev ett bra avsnitt, så sprid gärna det goda budskapet.

 

 

 

28.09.2017 kl. 14:47
Anne Hietanen