Bloggposter

Amerikansk städning

I USA älskar man rengöringsmedel med stark lukt, det är det bästa man vet. Hotellrum städas exempelvis på så sätt att man skvätter runt tre flaskor klorin i rummet, sedan sprayar man fem burkar av olika sorters rumsdofter i rummet och stänger dörren snabbt! Färdigt!

 

Den personliga hygien sköts på så sätt att man häller några burkar klorin över sig, sprutar munnen full med tandkräm och sedan slänger ner en tvål i kalsongerna så att det löddrar lite vid varje steg. Färdigt!

 

Detta baserat på mina ivriga undersökningar, kan vara att någon gör på ett annat sätt även i USA.

28.03.2018 kl. 09:50

Hundarna på Manhattan

Vet ni att hundarna här tror att jag är en hund! Speciellt de som har samma färg som min låtsaspäls. Det följer mig, de tittar beundrande på mig osv.

Annars börjar jag vara redo för att sätta mig på planet hem, är inte sugen på något speciellt just nu här. Kanske en gallerigenomgång i Chelsea, men det är nästan det enda jag kan komma på. Vad skulle ni göra om ni hade några tomma dagar på Manhattan?

 

 

 

24.03.2018 kl. 16:58

Nolita

Dagarna flyter fram, igår hetsade jag runt halva Manhattan i snöstorm och försökte avboka allt jag fixat för min födelsedagsvän som skulle hälsa på mig. Alla flyg fram till lördag blev avbokade på grund av snöstorm. Vilket antiklimax.

 

Jag tröstade mig med shopping Anthropologie och Hopper på Whitney.

Nu just sitter jag på Public och skriver, har redan blivit uppraggad tretusen gånger så inte bästa stället att jobba på.

Som tur har jag nu kanske hittat pojkvänner till några av mina vänner, varje gång någon gör ett närmande brukar jag försöka para ihop kandidaten med någon väninna. (Alltså det är inga hemska farbröder, tvärtom, men jag är ju upptagen.) Detta har lett till att nästan alla jag känner gått på en massa mer eller mindre hopplösa dejter på grund av mina rekommendationer. Nå, några har väl också gått bra, men det är inte många som gift sig. Ni kan kalla mig Pimp Hietanen.

 

 

 

 

 

 

 

22.03.2018 kl. 19:39

Inte tillräckligt bra

Idag har jag använt alla pengar jag har till att ligga i olika pooler, heta och kalla, saltiga och bubbliga och sedan turkisk bastu och saltskrubb och sedan allt på nytt några gånger till.

Jag har hetsat runt i min bikini och haft det mycket bra. Ibland var jag ändå orolig över att jag inte hade det tillräckligt bra.

Under några hårda minuter var jag säker på att en annan dam hade tagit den absolut skönaste platsen i bubbelpoolen. Hon bara vältrade sig vällustigt och jag gav henne onda ögat många gånger eftersom jag i mitt hjärta kände att hon hade min plats. Så fort hon lämnade sin plats skumpade jag över till den och märkte genast att min förra plats hade varit ännu skönare.

Gräset är inte grönare, vattnet inte bubbligare på andra sidan osv.

 

 

Aire

 

Badprodukterna som hörde till var förrästen förskräckliga, nu luktar mitt hår faktiskt som om jag skulle ha gnidit in det med en hemsk kakkalort. Ibland är billigare bättre.  

 

21.03.2018 kl. 00:48

Jag tänker inte skryta...

...men vet ni vem som är den värsta yogin på Manhattan? Det är ju jag!

Jag har alltid tänkt att det måtte ju vara fantastiskt att vara en människa som bra glider in på olika yogastudion i New York, som vore det något helt alldagligt. 

Idag hittade jag en studio och det var ungefär som jag hade tänkt mig, alla var halvnakna och viga och starka. Men sedan var det faktiskt inte mer än det, man kan säga att er vän Anne var den som var starkast, vigast och mest naken! Jag yogade faktiskt helt naken eftersom jag hade så lite kläder med mig på min resa.

Nånej gjorde jag! Varför måste ni genast tänka det värsta om mig? Jag hade på mig mina vanliga yogakläder och allt var helt vanligt förutom att jag inte yogat på hundra år igen. Jag måste säga att jag hatar yoga eftersom jag ofta  blir både uttråkad och arg, men att jag ändå uppskattar den eländiga proceduren eftersom jag mår så bra efteråt. 

Och nu till skrytet, kan ni föreställa er denna borgåbo som ramlar in oyogad som bara den, men ändå klarar av allt helt galant, står på huvuder, flyger runt, leviterar osv? 

Ni som lyssnat på min podcast Behandligshemmet kan dessutom förstå att detta är ett mirakel man kanske inte hade kunnat förvänta sig. Att min kropp, efter allt den varit med om, ännu orkar med allt jag hittar på.

Ps. Sprid gärna budskapet om podcasten. Den är definitivt inte något för alla, men väldigt många kan få hjälp av den och för någon kan den vara skillnad mellan liv och död. Så jag önskar att ni delar den, bloggar om den och lyfter upp den även om det är något som inte berör er det minsta, någon kanske måste få höra den just idag!

 

Ps. Vad vill ni veta mera om? Jag ka berätta om hotellet jag bor på just nu, om alla katter och hundar jag träffat idag, eller om Ville Andersson som bor på samma hotell. Ja, fråga bara.

 

 

 

19.03.2018 kl. 23:33