Bloggposter

Senaste nytt

Efter att jag skrev här att jag skall besöka Åland kontaktade halva Åland mig och erbjöd sällskap. Jag älskar Åland! Tänk att halva Åland ville träffa mig! Vi gjorde ett besök förutom hundarna vi träffade, övrig tid använde vi på att sitta på Indigo, Smakbyn och stranden i Godby.

Vi träffade några olika vallhundar och alla var underbara, men jag insåg att jag kanske behöver en lättare ras. Jag är född utan tålamod och det är oklart om jag verkligen skulle orka träna med en hund så att den kan få ett tillräckligt intellektuellt och fysiskt spännande liv. Nu just riktar vi in oss på olika hundar av rasen mjukisdjur. Nånej, men ännu osäker på ras, vi har inte bråttom.

Ni som har undrat hur det gick med pitchen, nå ingen har undrat, men jag kan ändå svara att det blev ja på mina programförslag vilket jag är glad över.

Nu just verkar det annars som jag har fått solsting! Detta är förfärligt och chockerande eftersom jag är en känd tuffing som kan vistas i plus femtio grader en månad utan att säga kvack. Jag älskar ju solen! Hur som helt har jag fått märkliga symptom både igår och idag efter bara korta stunder i solen. Det är helt förfärligt, nu ligger jag i ett mörkt och svalt rum och är förundrad. 

29.05.2018 kl. 18:40

Hundvalp

Äntligen händer det kankse något på hundvalpsfronten. A. och jag åker ikväll till Åland för att titta på en liten valp! Vi vet ännu inte om rasen alls passar våra behov (jag vill gosa med hunden och A. vill hetsa runt i skogen med den.) 

 

Rasen är belgisk vallhund och svart päls. Har ni erfarenheter?

25.05.2018 kl. 11:32

Nytt ord

Hörde just ett helt nytt ord, nämligen teckningslärareförvirrad. Öppnar det sig för någon?

 

22.05.2018 kl. 15:35

En bra vecka

Ända sedan sist har jag haft det bra, har simmat, solat, badat och levt dekadent. Det är toppen! Jag skulle bra kunna vara en figur som mest glider runt och kanske jobbar bara några timmar, ungefär fyra gånger i veckan. 

Orsaken till att jag nog inte skulle vilja vara helt utan att jobba, förutom det uppenbara, är att det behövs lite ansträngningar för att riktigt kunna njuta av ledighet.

Om några timmar skall jag skämma ut mig inför mina chefer och pitcha en programidé. Inget fel med det annat än att pitchen inte alls är klar. Hoppas den föds nu under tidspress, annars måste jag kanske fejka att jag svimmat och inte kan komma. Kan ni se framför mig hur jag ligger på mitt rum och låtsas att jag har svimmat? Producenterna slänger vatten i mitt ansikte och jag vet inte när jag skall sluta spela avsvimmad.

16.05.2018 kl. 13:32

Vet ni vad det är för en stor dag idag?

Jo, det är min sambos och min 4-års dag idag. Vi firar dagen då vi träffades för första gången. Det var på en lanseringsfest för en ny kokbok. Vi hade båda blivit singlar ungefär en halv sekund innan och alla vet ju hur bra det brukar bli med den saken, men här är vi ännu! (När vi blev ihop är oklart, men kanske ett halft år senare och det finns inte något exakt datum.)

Idag skall vi fira så mycket att Helsingfors kanske inte ens finns mera imorgon. Förlåt i förväg. Sen är det ledigtledigtledigtledigt ända fram till måndag.

09.05.2018 kl. 13:15
Anne Hietanen