Bloggposter

Rädd att flyga

Idag finns det ett nytt poddavsnitt ute och den som lyssnar ända till slutet vet hur man får exempelvis Philip Teirs nyaste roman hemskickad till sig.

 

 

Det skulle annars betyde massor för oss om du klickade på follow på vårt Soundcloudkonto.

 

Publicerad 27.03.2017 kl. 10:33

Nu talar vi om annat

Nu måste jag koncentrera mig på roligare saker, som att jag snart kommer att få plättar. Och att jag just började läsa en bra bok, nämligen Memorys bok av Petina Gappah, recensionsdag är 17.4. för den svenska upplagan.

Boken handlar om en kvinna som sitter på death row i ett fängelse i Zimbabwe och det är jäkligt skönt att få lite distans till den egna verkligheten. Mitt liv känns ganska lungt ändå i jämförelse med Memorys. Kommer säkert att prata om den i podden sedan i mitten av april.

 

 

Publicerad 23.03.2017 kl. 18:23

Somefastan och annat

Somesfastan har gått bra, minns inte ens hur länge jag hållit på med att inte vara inloggad någonstans efter kl 19, men kanske det är 2-3 veckor. Nu just bryter jag mot reglerna eftersom all form av fanatism känns dåligt.

Har jobbat mycket på sistone och så är det hälsoproblem i familjen och har därför inte haft desto mera fritid under den senaste tiden, känner mig väldigt trött och hudlös. Reagerar starkt på otrevliga människor eller skall vi säga människor som inte visar vänlighet.

Nå sånt är det ibland, men har som tur hittat en ny blogg som väcker min glädje. Låt mig rekommendera den genast. Personligen är jag mycket intresserad av bland annat kommunalvalskandidaten och polisen. 

Publicerad 21.03.2017 kl. 20:57

Dålig stämning

Det är inte bara i mitt eget liv det är dålig stämning just nu, även i Hietanen & Henrikson är det dålig stämning, lyssna gärna på det senaste avsnittet och säg vad du tycker. Om du trycker på follow kommer vi också högre upp på poddtoppen.fi Vi är just nu så lågt ner att jag inte riktigt vet vad jag skall säga, får kanske skylla en liten del på att vårt soundcloudkonto vara nere i fyra veckor.

Återkommer snart med mindre kryptiska meddelanden, men skicka gärna kärlek hitåt, jag behöver det. Kram!

Publicerad 20.03.2017 kl. 11:20

Usch

Usch vad allting är dåligt just nu, fast jag tröstar mig med att det alltid kan bli värre -  och oftast blir det ju också värre. Men sedan kan det bli bättre igen, man inträder på scenen igen med en lite mer sliten mantel, men där står man hur som helst och sjunger så att hela salen häpnar.

Och jag överdrev, allt är inte dåligt, t ex Feud-serien som jag tipsade om redan i inlägget tidigare. Finns på HBO Nordic, men det kommer bara ett nytt avsnitt i veckan - nästan som på den gamla tiden. Jag kan uppskatta att inte behöva bli frestad att binge-titta, det känns faktiskt mera njutbart att bara se ett avsnitt åt gången.

Så, nu blir det veckoslut! Jag skall jobba, men veckoslut blir det ju ändå. Skål på den saken.

Publicerad 17.03.2017 kl. 15:27