Bloggposter

Det farliga tipset

Jag har många hemska hemligheter och en av de värsta är kanske att älskar Desperate Houswives of New York, O.C. Beverly Hills osv. osv.

Nå vad är det nu att skämmas över tänker någon modern människa kanske, men jag känner mig alltid extremt smutsig och skyldig när jag har mina hetsmaraton. Nej, det är inte helt sant, ibland känner jag mig levande och bubblande. Jag lever mig in i allas liv, jag gråter och fnissar och skakar på huvudet åt allt som är helt för teatralt. Ibland tror jag kanske att jag är någon karaktär själv, t ex Marisols mamma i Desperate Houswives of Miami, igår pratade jag hela dagen som hon. 

Nu kan ni alltså fritt gissa vad ni trott att jag gjorde hela gårdagen efter att ha hittat den här appen

Det här kan bli ett litet problem, jag kommer nämligen inte att hinna jobba, äta eller sova innan jag sett igenom alla serier. Och nu sprider jag dessutom skadan glatt vidare här. Tack och förlåt.

Måndagsmorgon med en skjorta jag hade tänkt ge bort/sälja på lördag, men tror jag ångrar mig, den här är ju helt fin. Till allt tur finns tusen andra saker som jag gärna blir av med.

Publicerad 19.02.2018 kl. 10:10

Söndagsångesten

Jag håller på att försöka träna bort söndagsångesten. Jag tänker att:

a) måndag är som vilken annan dag som helst.

b) om jag bara hade en dag kvar att leva skulle jag knappast gå runt och harma mig över att det är en måndag.

c) det på måndagar kommer ett nytt avsnitt av Divorce, som jag inte år så förtjust i, men ändå gärna tittar på eftersom jag älskar Sarah Jessica Parker och vill veta vad hon har på sig och hur håret ser ut osv.

d) måndagskvällar brukar vara extra sköna.

e) på måndagar får man väldigt gärna köpa en latte eller en kanelsnurra eller något annat som egentligen inte är livsnödvändigt.

f) jag är mycket glad över att jag har ett jobb, även om det råkar ge mig lite söndagsångest. Många skulle ge sin högra arm och vänstra fot för att få ha söndagsångest pga av jobb.

 

 

Publicerad 18.02.2018 kl. 22:06

Loppis! Skumpa!

Lördagen den 24.2. blir det hemmaloppis och skumpa på Skatudden i Helsingfors mellan kl 15-18.

Jag säljer gamla förfärliga saker, kläder och skor till både under- och överpris! De flesta kläder är i storlek M eller L och skor finns mest i 39-40. Ta med dig mynt och små sedlar, möjliga intäkter går till min resa till New York som verkar bli dyrare än jag hade planerat.

Skumpa finns, men ta gärna också själv med ifall du har fiilis att dricka många liter. 

 

 

Anmäl dig och eventuell kompis till hietanen.annemikaela@gmail.com senast onsdag 21.2. (Ifall det är väldigt många som anmäler sig kommer lotterimaskineriet att välja tjugo stycken.)

Publicerad 16.02.2018 kl. 12:27

För sur?

Hur upplever ni denna bild? Är jag elak, arg, sur eller för stirrig? Behövde igår ta bilder där jag inte skrattar och det var lite svårt eftersom folk tyckte att jag såg för sur ut. 

Måste erkänna att detta inte ens är resting-bitchfejs, här håller jag ju ändå tag om ansiktet på något sätt. När jag är helt avslappnad hänger ju hakan och det rinner drägel från alla ställen.

 

Foto: Marcus Rosenlund

Publicerad 14.02.2018 kl. 14:38

12 morgnar

Nu är det bara tolv arbetsmorgnar kvar för mig och sen börjar min semester. Är överlycklig över att jag tagit marsmånad ledig, men är helt förskräckt när jag tänker på allt jag skall hinna göra innan semestern kan börja.

Och samtidigt så arrogrant av mig att sitta här och anta att livet skall rulla på utan problem, det kan ju lika väl hända att alla blir sjuka och dör redan nästa vecka och då är mitt oroande nu helt onödigt. Bäst att ta en kaffe och en bulla nu.

Publicerad 12.02.2018 kl. 10:42